Medewerkers

Marion Zijlema (1970) werkt als consulent Steunpunt Archeologie en Monumentenzorg Limburg bij het Huis voor de Kunsten Limburg. Ze studeerde geschiedenis en archeologie in Groningen. Zij heeft onder andere gewerkt bij RAAP, het Project Actualisering Monumentenregister (ROB en RDMZ) en de provincie Noord-Brabant. Bij het Steunpunt houdt ze zich onder andere bezig met Beleidsplatform Erfgoed Limburg en het Limburgs Archeologenplatform, het beantwoorden van helpdeskvragen, het organiseren van cursussen en het bijhouden van de website. Marion Zijlema is in even weken op maandag, dinsdag en donderdag, en in oneven weken op dinsdag, woensdag en donderdag bereikbaar op 0475-399281 of op steunpunt@sam-limburg.nl.

Theo Oberndorff (1963) werkt als coördinator cultureel erfgoed bij het Huis voor de Kunsten Limburg. Hij studeerde middeleeuwse geschiedenis in Nijmegen, Münster (D) en Utrecht en heeft ruim 16 jaar in verschillende functies bij de provincie Limburg gewerkt. Bij het Huis voor de Kunsten Limburg is Theo Oberndorff actief als coördinator van het Steunpunt Archeologie en Monumentenzorg Limburg, als consulent voor particuliere erfgoedorganisaties als de Stichting Limburgse Kastelen, de Molenstichting Limburg en de Stichting Behoud Mijnhistorie; én als consulent voor het Erfgoedplatform Limburg en de Coöperatie Erfgoed Limburg i.o. Theo Oberndorff is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op 0475-399273 en via toberndorff@hklimburg.nl.

Theo Custers (1945) werkt als consulent Steunpunt Archeologie & Monumentenzorg Limburg bij het Huis voor de Kunsten Limburg. Hij verzorgt praktische ondersteuning/advisering (indien gewenst op uw eigen werkplek) bij de uitvoering van de wettelijke gemeentelijke taken op het terrein van cultureel erfgoed. Theo Custers is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op  06-25024705 en via tcusters@hklimburg.nl.Laatst bewerkt op 13-05-2015