Vrijdag 16 juli 2021, 19:00-20:00

Talkshow ‘Land vol archeologie’ focust op de hunebedden

Op vrijdag 16 juli presenteren de Stichting Archeologie & Publiek en ArcheoHotspots de tweede editie van de live-talkshow ‘Land vol archeologie’. De show wordt ditmaal uitgezonden vanuit de ArcheoHotspot van het Hunebedcentrum in Borger en is te volgen via een livestream.

De uitzending staat geheel in het teken van de bijzondere grafkamers uit de steentijd. Talkshowhosts Evert van Ginkel en Marie-France van Oorsouw ontvangen gasten aan tafel die allemaal op hun eigen manier ‘iets’ met hunebedden hebben of doen. Archeo-reporter Agnes Westelaken is op pad gestuurd langs de Hunebed-highway en brengt verslag uit. Via de Mentimeter en chat nodigt Vera Verkooijen iedereen uit om vanuit huis mee te praten.

Volgende uitzendingen

De volgende uitzendingen worden telkens vanuit een andere ArcheoHotspot ergens in Nederland uitgezonden. Kijkers worden aangemoedigd om zelf filmpjes te maken van iets op archeologisch gebied dat zij onder de aandacht willen brengen. Ze kunnen die uploaden via deze link en maken kans om aan de talkshowtafel te worden uitgenodigd.

Livestream

Livestream is te bekijken via deze link. Aldaar ook na afloop terug te kijken.

Bron: Stichting Archeologie & Publiek/Door: Marie-France van Oorsouw

16-07-2021

Laatst bewerkt: 19-07-2021