04-02-2023

Steentijddag 2023

Op zaterdag 4 februari 2023 wordt wederom de Steentijddag in Leiden georganiseerd, ditmaal voor de 33e keer. Het is de bedoeling om de bijeenkomst weer fysiek in het Lipsiusgebouw te laten plaatsvinden, indien dat mogelijk is. We zullen ons daarbij dan houden aan de geldende regels en maatregelen. Houdt u dus de website en uw email in de gaten voor meer informatie tegen die tijd. Tevens hebben we een back-up optie op 22 april.

Ook dit jaar stellen we voor dit congres een 'Call for Papers' open om u een zo breed en gevarieerd mogelijk lezingenprogramma aan te kunnen bieden. Als u al eerder een lezing hebt aangeboden die toen is doorgeschoven omdat er in het programma geen ruimte was, verzoeken we u de lezing opnieuw aan te melden indien u deze in 2023 wilt presenteren.

We streven voor de Steentijddag een breed en divers spectrum na, zeker ook wat sprekers betreft, en verwelkomen bijdragen op het gebied van de steentijdarcheologie in Nederland en omstreken en met een archeologische, theoretische of technologische inslag. Combinaties mogen natuurlijk ook!

Naast de reguliere lezingen hebben we ook ruimte voor enkele korte steentijdberichten.

Graag ontvangen we uiterlijk 20 november 2022 uw naam, titel en korte omschrijving van het onderwerp op het e-mailadres steentijddag@rmo.nl. Mocht uw voorstel in de programmering passen, dan nemen we kort daarna contact met u op.

Bron: ARCHweb/Door: Werkgroep Steentijddag

Laatst bewerkt: 31-10-2022