21-09-2022

Provinciale kennissessie over beheer, cultuurhistorie en educatie landschap

Op woensdagmiddag 21 september a.s. vindt de provinciale kennissessie over beheer, cultuurhistorie en educatie landschap plaats. Deze middag bundelen we onze krachten voor ons landschap. Als u werkzaam bent in het landschap en denken we dat deze sessie interessant is voor u. Tegelijkertijd is uw kennis waardevol voor andere deelnemers!

Kennisdelen

Ieder van ons heeft specifieke kennis op het gebied van landschap, soorten bescherming, landschapselementen het beheer daarvan en het is nuttig als we deze kennis met elkaar delen.

Het samenwerken staat centraal deze middag en we gaan dan ook echt samen aan de slag. We organiseren diverse workshops met thema’s als Beheer, Cultuurhistorie en Educatie.

Deze workshops zijn het begin van een intensievere samenwerking waardoor we samen het landschap versterken.

Programma

Vanaf 12 uur start de bijeenkomst met een lunch en gaan we dan samen aan de slag in diverse workshops. We sluiten deze middag om 16 uur af met een welverdiende borrel.

Locatie

Deze workshops vinden plaats voor de gehele provincie Limburg centraal in Midden-Limburg. Medio augustus wordt de exacte locatie bekendgemaakt en kunt u zich aanmelden voor deze middag en aangeven welke workshops u wilt volgen.

Beleefweek

Deze middag vindt plaats aan het begin van de Beleefweek, die ieder jaar in september wordt gehouden. Meer informatie hierover vind je op deze website.

We zien je graag op woensdag 21 september! Heb je in de tussentijd nog vragen, dan kun je die stellen door een mail te sturen naar: kennissessie2022@prvlimburg.nl

Bron: Team Beleefweek Provincie Limburg

Laatst bewerkt: 02-08-2022