Terugkijken: talkshow 'Niets is zo duurzaam als een monument'

Monumenten hebben het imago niet duurzaam te zijn. Maar zij zijn bij uitstek de blijvertjes van de gebouwenvoorraad. We willen ze tot in lengte van dagen behouden en gebruiken en ze hebben een publiek waardevolle status. Is dat niet juist heel duurzaam? Hoe vormt ons erfgoed een inspiratiebron en voorbeeld voor uw renovatie en transformatie opgave? Voor uw opgave op het gebied van circulariteit, energie of sociale duurzaamheid?

U hoorde het tijdens onze talkshow met als thema 'Niets zo duurzaam als een monument', naar het gelijknamige essay dat Dr. ir. Paul Meurs (partner bij Steenhuismeurs en architect-onderzoeker) voor NRP heeft geschreven en dan ook officieel wordt gelanceerd!

De talkshow werd live uitgezonden vanuit De Balie in Amsterdam. Presentator Tim Wagemakers gaat in gesprek met Paul Meurs, Susan Lammers (directeur RCE), Wessel de Jonge (hoogleraar Heritage & Design aan TU Delft, Directeur WDJArchitecten en bestuurslid bij NRP) en Charlotte Uiterwaal (projectmanager MeyerBergman Erfgoed Groep).

Talkshow terugkijken

21-01-2021

Laatst bewerkt: 01-02-2021