Cursus Actualiteiten & Ontwikkeling Limburg

Netwerkbijeenkomst voor erfgoedprofessionals, startend of meer ervaren en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in de provincie Limburg.  Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met het provinciale Steunpunt monumentenzorg.

Programma

De dag staat in het teken van archeologie en de beleving van erfgoed.  In de ochtend praten we u verder bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt, Gemeente en de Provincie.

In de middag is er een rondleiding  door het publiek gedeelte in het Thermenmuseum, het archeologisch Depot en Restaura. Aansluitend is  er een netwerkborrel.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor alle erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Limburg en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.). Maar ook leden die actief zijn bij een welstands- of monumentencommissie zijn van harte uitgenodigd.  Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Limburgse erfgoedcollega’s!

Waar en wanneer?

6 november 2018 in het Archeologisch Centrum voor Limburg De Vondst te Heerlen.

Kosten

De kosten voor een cursusdag bedragen Euro 150,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, lunch, excursie en een drankje na afloop. Tijden: 09:00 - 16:30 uur.

Direct aanmelden
 

Bron: Erfgoedacademie

06-11-2018

Laatst bewerkt: 02-10-2018